انتشار کتاب « مقدمه‌ای بر ترمودینامیک مواد- جلد ۲ – ترجمه ویرایش سوم » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۳ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۷ کد : ۳۸۶۱۲ فرهنگی
کتاب « مقدمه‌ای بر ترمودینامیک مواد- جلد ۲ – ترجمه ویرایش سوم » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، منتشر شد.

به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب « مقدمه‌ای بر ترمودینامیک مواد- جلد 2 ترجمه ویرایش سوم »  تالیف دیوید ر.گاسکل، ترجمه دکتر علی سعیدی با شمارگان 750 نسخه، دارای 568 صفحه، چهارده فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

این کتاب ترجمه هشت فصل کتاب اصلی است که برای درست‌های ترمودینامیک 1 و 2 و بخشی از آن در ترمودینامیک پیشرفته در رشته مهندسی مواد مورد استفاده قرار می گیرد.

گفتنی است؛ چاپ پانزدهم این کتاب در پاییز 1400 با قیمت یک میلیون و 400 هزار ریال عرضه شد  است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir خرید کنند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان