برگزاری اردوی اصفهان گردی توسط سازمان دانشجویان واحد صنعتی اصفهان

۱۴ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۰ کد : ۳۸۶۶۳ فرهنگی
اردوی اصفهان گردی توسط کانون سلامت سازمان دانشجویان واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
برگزاری اردوی اصفهان گردی توسط سازمان دانشجویان واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 11 آذرماه، توسط کانون سلامت سازمان دانشجویان واحد صنعتی اصفهان اردوی اصفهان گردی  برای دانشجویان دختر برگزار شد.

در این اردو دانشجویان  از آکواریوم بزرگ اصفهان بازدید و در پارک ناژوان اصفهان برنامه تغذیه سالم بهمراه توضیحات دبیر کانون سلامت، پیرامون تغذیه سالم انجام شد.

گفتنی است؛ آکواریوم اصفهان در پارک ناژوان اصفهان و سه هزار و ۵۰۰ متر مربع مساحت در زیر زمین احداث شده است.

گونه‌های مختلف آبزیان، ماهیان آب‌های شور و شیرین، ستاره‌های دریایی، از پنج اقیانوس دنیا در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

این مجموعه ۳۳ آکواریوم 5 تا 10 متری به ‌صورت تونل ۳۵ متری و حجم یکهزار و 80 مترمکعب آب را شامل می شود.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان