برگزاری دوره آموزش ضمن خدمت اصول ایمنی، سلامت و ارگونومی

۱۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۴ کد : ۳۸۸۸۸ پشتیبانی
دوره آموزش ضمن خدمت اصول ایمنی، سلامت و ارگونومی، در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، برگزار شد.
برگزاری دوره آموزش ضمن خدمت اصول ایمنی، سلامت و ارگونومی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان ، 28 آبان ماه تا 14آذرماه، دوره آموزش ضمن خدمت با عنوان " اصول ایمنی، سلامت و ارگونومی " به مدت 8 ساعت ویژه اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی این واحد، برگزار شد .

شناخت اصول صحیح ارگونومی و به کارگیری آن در محیط‌های کاری و ارتقای سطح دانش فنی و بهداشتی کارکنان  و افزایش آگاهی آنها به منظور پیشگیری از بیماری‌های ناشی از عدم رعایت استانداردهای مشاغل و تامین عالی‌ترین درجه سلامت جسمی و روانی و اجتماعی، از جمله اهداف برگزاری این دوره با تدریس سیامک نوایی، مشاور، مدرس و ممیز سیستم های مدیریتی و  HSE، عنوان شده است.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان معاونت پشتیبانی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان