انتشار کتاب « معماری کسب و کار » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۱ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۴ کد : ۳۹۰۴۱ فرهنگی
کتاب « معماری کسب و کار » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، منتشر شد.
انتشار کتاب « معماری کسب و کار » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب " معماری کسب و کار (رویکرد مشتری مداری و مزیت رقابتی)" تالیف دکتر مجیدمحمد شفیعی و دکتر عفت السادات محبوبی و مهندس علیرضا کی‌نیا با شمارگان 500 نسخه ،443 صفحه ،15 فصل، در قطع وزیری وارد بازار کتاب شد.

در این کتاب سعی بر آن بوده تا با ارائه الگوهایی از شرکت های موفق بین المللی، هر آن‌چه که در اداره یک کسب و کار به شکل موفقیت آمیز با رویکرد معماری مورد نیاز است از زوایای مختلف مورد بحث قرار گیرد. آشنایی با ارکان معماری کسب و کار در کنار سایر مباحث مدیریت، نگرشی نظام مند ایجاد می نماید تا عملیات سازمان به طور یکپارچه و در راستای دستیابی به مزیت رقابتی، هدایت و کنترل شود.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در پاییز 1400 با قیمت یک میلیون و 350 هزار ریال عرضه شد ه است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس بگیرند یا از طریق سایت www.16book.ir  خرید اینترنتی انجام دهند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان