امضاء تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و شهرداری اصفهان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 25 آذر ماه، همزمان با روز پژوهش، آئین تمدید تفاهم نامه های پژوهشی شهرداری اصفهان با جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و جهاددانشگاهی واحد اصفهان، دانشگاه های و مراکز پژوهشی استان اصفهان، با حضور شهردار، اعضاء شورای اسلامی و برخی از معاونین شهرداری اصفهان و معاونین پژوهشی دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی استان اصفهان، در کتابخانه مرکزی شهراری اصفهان برگزار شد.
رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در این برنامه گفت: خیلی خوشحالیم تفاهم نامه هایی را تمدید می کنیم که فقط چند برگ کاغذ و امضاء نیست، تفاهم نامه هایی که بدنبال آن طرح های متعددی را به حوزه ها و دانشگاه های مختلف واگذار شده، جای مباهات و تشکر دارد. خیلی از تفاهم نامه امضاء می شود ولی پس از آن خبری اتفاق نمی افتد.
مرتضی تیموری افزود: در تفاهم نامه های ما بین جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و شهرداری اصفهان، 3 طرح پژوهشی و مطالعاتی در حال اجرا، 3 طرح خاتمه یافته در سال 1399 و بیش از 12 طرح هم در سال های قبل به اتمام رسیده است.
وی با بیان این مطلب که جهاددانشگاهی به صورت مسئله محور و حل مسئله مدیریت دانشگاه در دوران انقلاب فرهنگی، تشکیل شد و پس از چند ماه نیز به دوران دفاع مقدس برخورد داشتیم و این همزمانی باعث بالندگی و تجربه و تخصص خیلی خوب در این نهاد علمی و فرهنگی شد.
تیموری تصریح کرد: بسیاری از نیازهایی که صنایع و دستگاه های اجرائی استان مانند ذوب آهن اصفهان، فولاد مبارکه، صنایع سیمان و دستگاه های متعدد داشتند را با هزینه های محدود توانسته ایم برآورد کنیم.
وی ادامه داد: طرح فناورانه تدوین دانش فنی و تولید واحد پایلوت نیمه صنعتی تولید نیکل و کبالت را از سال قبل با توجه به تحریم های ظالمانه ای که علیه کشور انجام شد، شروع کردیم و در هفته ی اول دی ماه این طرح رونمائی خواهد شد.
رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، افزود: درحوزه ی آب پروژه خیلی خوبی را با معاونت علمی ریاست جمهوری در حال انجام داریم و امیدواریم بتوانیم کمکی در راستای کاهش بحران کمآبی و خشکسالی در کشور داشته باشیم.
مرتضی تیموری همچنین پیشنهاد های راه اندازی شهرک علمی، آموزشی را در اصفهان، ورود عملیاتی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در حوزه ی آب در کنار امور پژوهشی و تعریف پروژه های بین دانشگاهی را در این جلسه ارائه کرد.
همچنین در این جلسه، سعید ابراهیمی، معاون برنامه ریزی، پژوهش و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان با بیان اینکه 25 آذرماه روز پژوهش نامگذاری شده است، افزود: شهرداری ظرفیت های خوب و کارنامه مطلوبی در حوزه پژوهشی دارد و راه اندازی سامانه مدیریت دانش و پروژه آینده پژوهی گواه این مدعاست.
وی ادامه داد: الگوی همکاری شهرداری با دستگاه ها و نهادهای مختلف انتقال دانش و فناوری است و با وجود الگوی شهر همگرا به عنوان مدل پایه، شبکه پژوهشگران شهری، هیئت های اندیشه ورز، اتاق های فکر و باشگاه شهراندیشان، تشکیل شده است.
معاون برنامه ریزی، پژوهش و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان بیان کرد: مرکز نوآوری و کارخانه نوآوران را تشکیل خواهیم داد که دستاورد آن یک سازمان عالم و مبتنی بر دانش و داده است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون در مرحله نیازسنجی هستیم تا مجموعه آنها را با ظرفیت شهر اصفهان اجرایی کنیم، گفت: در همین راستا از روز شنبه هفته آینده، نشست های تخصصی که محصول کار پژوهشی است برگزار می شود.
گفتنی است؛ در پایان این برنامه با حضور شهردار اصفهان، تفاهم نامه های پژوهشی به امضاء رسید.
نظر شما :