برگزاری سلسله جلسات « کلاس آبی » توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۳۰ آذر ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۰ کد : ۳۹۳۴۸ فرهنگی
سلسله جلسات کلاس آبی با موضوع « یادگیری یادگرفتن، تصمیم گیری و حل مسئله » توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، جلسات کلاس های آبی و طرح های هماهنگ سازمان دانشجویان با عنوان " یادگیری یادگرفتن، تصمیم گیری و حل مسئله " طی 4 جلسه در آذر ماه، توسط سازمان دانشجویان واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

در این برنامه صادقی رئیس مرکز مشاوره دانشجویان و دانشیار گروه مشاوره دانشگاه اصفهان، به مباحث یادگیری و تعریف تیپ شخصیتی افراد براساس رنگ ها و ارزش ها، لذت ها، نقاط قوت، نیازهای هرگروه و برنامه ریزی برای آنها پرداخت.

این جلسات به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی، به صورت مجازی برگزار شد.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان