چاپ کتاب « اصول پرورش و تولید سبزی‌ها » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۱ کد : ۴۰۵۸۳ فرهنگی
ویرایش دوم کتاب « اصول پرورش و تولید سبزی‌ها (از کاشت تا برداشت) » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، چاپ شد.
چاپ کتاب « اصول پرورش و تولید سبزی‌ها » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان ویرایش دوم کتاب " اصول پرورش و تولید سبزی‌ها (از کاشت تا برداشت) " تالیف دکتر مریم حقیقی با شمارگان 500 نسخه ، 396 صفحه، دوازده فصل، در قطع وزیری وارد بازار کتاب شد.

کتاب حاضر منبعی بر گرفته از منابع خارجی و کلیه کتاب­ها و جزوات تدریس شده در دانشگاه­های برتر کشور برای دانشجویان، اساتید، پژوهشگران، اصلاحگران و تولید کنندگان علاقمند به آشنایی و پرورش سبزیجات می باشد تا منبع جامع و کاملی برای استفاده به عنوان منبع درسی برای دانشجویان کشاورزی در کلیه گرایش­ها خصوصا باغبانی به عنوان دروس اصلی رشته قرار گیرد

گفتنی است؛ چاپ اول ویرایش دوم این کتاب در زمستان 1400 با قیمت یک میلیون و 250 هزار ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به نشانی www.16book.ir  خرید کنند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان