توسط مرکز نوآوری و شتابدهی (منش )جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد:

رویداد« تفکر استراتژیک در کارآفرینی » در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۰۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۳ کد : ۴۰۸۲۵ عمومی
رویداد« تفکر استراتژیک در کارآفرینی » توسط مرکز نوآوری و شتابدهی (منش )جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
رویداد« تفکر استراتژیک در کارآفرینی » در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان،29 دی ماه، توسط مرکز نوآوری و شتابدهی (منش )جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و همکاری مرکز نوآوری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان، اولین رویداد از رویدادهای ترویج  با عنوان " تفکر استراتژیک در کارآفرینی" ا به صورت غیر حضوری برگزار شد.

هدف از برگزاری این سلسله رویدادها ترفیع جایگاه کارآفرینی در اذهان و افکار و ایجاد نسل جدیدی از کارآفرینان با ایده های نو و قابل اجرا در جهت ایجاد کسب و کارهای نو می باشد.

در این وبینار قاسم قجاوند مدرس کارآفرینی و مدیر کانون کلینیک های مددکاری اجتماعی استان اصفهان، در خصوص جایگاه تفکر استراتژیک درکارآفرینی، ویژگی های شخصیتی کارآفرینان موفق و روش های استراتژیک که در اجرای ایده های خود به کار می گیرند را مورد توجه قرار داد.

در ادامه راهکارهایی در مورد روش های خلق و اجرای موفق ایده ها با رویکرد استفاده از تفکر استراتژیک بیان شد.

علاقمندان می توانند بمنظوردریافت گزیده هایی از این وبینار به کانال اینستاگرام مرکز به نشانی https://www.instagram.com/jdiut.startup/ مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منش