برگزاری حسینیه مجازی دانشجویان ایران در دانشگاه صنعتی اصفهان

۳۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۳ کد : ۴۱۶۴۸ فرهنگی
حسینیه مجازی دانشجویان ایران در دانشگاه صنعتی اصفهان به مناسبت میلاد حضرت جواد الائمه (ع) برگزار شد.
برگزاری حسینیه مجازی دانشجویان ایران در دانشگاه صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، به مناسبت میلاد حضرت جواد الائمه (ع) همزمان با سالروز تولد این امام همام، حسینیه مجازی دانشجویان ایران در مسجد دانشگاه صنعتی اصفهان و با همت سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

سخنران این مراسم حجت الاسلام محسن عموچی به بیان توسعه فردی در نگاه امام جواد (ع) پرداخت و اظهار داشت: سه شاخصه اصلی در کلام این حضرت ، توفیق الهی(هوش معنوی)، چرایی و تحمل است.

عموچی گفت: بصیر بودن و به هنگام انجام دادن هر عملی به هوش معنوی ارتباط دارد و چرایی یعنی به جای اینکه از دیگران بپرسید از خود بپرسید، همچنین صبر و تحمل از دیگر شاخصه های مهم در توسعه فردی است.

در پایان مدیحه سرایی به مناسبت سالروز تولد حضرت امام جواد (ع) انجام شد.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان