برگزاری همایش گردشگری« محور توسعه پایدار اصفهان » در دانشگاه صنعتی اصفهان

۰۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۱ کد : ۴۱۷۶۲ فرهنگی
همایش گردشگری« محور توسعه پایدار اصفهان » در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
برگزاری همایش گردشگری« محور توسعه پایدار اصفهان » در دانشگاه صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، همایش گردشگری با عنوان محور توسعه پایدار اصفهان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

یکم اسفندماه، همایش گردشگری به عنوان محور توسعه پایدار اصفهان با تاکید بر گردشگری آموزشی، با حضور دکتر علیرضا ایزدی مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان برگزار شد.

دکتر علیرضایی زیادی، در خصوص چالش ها و راهکارهای حفظ میراث و جنبه گردشگری و بعضی از مشکلات موجود در جذب گردشگر مطالبی ارئه کرد.

وی همچنین به مبحث تدابیر شیخ بهایی درحفظ اصفهان از جمله بیابان زدایی توسط آب زاینده رود و تثبیت نمک در لایه های زیرین که خشکی زاینده رود بعنوان موضوع مخاطره انگیز، پرداخت

در ادامه دکتر محمدجواد امیدی مدیر دفتر روابط بین الملل دانشگاه مطالبی در موضوع دیپلماسی علمی و گردشگری و تنوع مباحث علمی در حوزه گردشگری در کشورها را ارائه نمود.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان