انتشار کتاب « کانی شناسی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۰۹ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۸ کد : ۴۱۹۳۱ فرهنگی
کتاب « کانی شناسی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد
انتشار کتاب « کانی شناسی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب "کانی شناسی" گردآوری و تالیف محمدرضا ایران‌نژادی  با شمارگان 500 نسخه ، 274 صفحه، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

کانی شناسی علمی است که برای دانشجویان و محققین مختلف مانند زمین‌شناسان، متخصصین معدن و کانه‌آرایی به عنوان یک علم پایه‌ای محسوب می‌گردد. از آنجا که اکثر سنگ‌ها از کانی‌ها تشکیل شده‌اند، شناخت کانی‌ها پیش نیاز مطالعات سنگ شناسی است. نویسنده با سه دهه تجربه و تخصص اقدام به گردآوری و تالیف این کتاب کرده است.

گفتنی است؛ چاپ دوم این کتاب در زمستان 1400 با قیمت 850هزارریال عرضه شد.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به نشانی www.16book.ir  نسبت به خرید اقدام کنند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان