بازدید و تولید محتوا از کارگاه میناکاری در قالب طرح ملی ایران مرز پرگهر

۱۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۴۴ کد : ۴۲۰۰۸ فرهنگی
در قالب طرح ملی ایران مرز پرگهر، بازدید و تولید محتوا از کارگاه میناکاری انجام شد.
بازدید و تولید محتوا از کارگاه میناکاری در قالب طرح ملی ایران مرز پرگهر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، طرح ملی ایران مرز پرگهر در شرایط بیماری کرونا با رویکرد تولید محتوا، انتشار در سایت و چاپ کتاب، اهداف خود را دنبال می کند. به همین منظور یکم اسفند، توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان بازدید از کارگاه میناکاری در شهر اصفهان، فیلمبرداری و مصاحبه با کارشناسان آن کارگاه و تولید محتوا از این هنر جذاب و زیبا، انجام شد.

گفتنی است؛ میناکاری یکی از شناخته شده ترین هنرهای صنایع دستی ایران به شمار می رود.

این هنر بسیار زیبا در اصفهان طرفداران زیادی دارد و کارگاه های متعددی در اصفهان در حال خلق این هنر هستند.

امین کوشش مدیر میناکاری سرای کهن، پیرامون قدمت و تاریخچه میناکاری در کشور توضیحاتی ارائه و به تشریح فرآیند خلق یک اثر میناکاری که شامل مراحل: انتخاب مس، آب دیده شدن مس، جرم زدایی مس، لعاب دادن ظرف میناکاری، طراحی ظرف میناکاری، قرار دادن در کوره و ظریف کاری پرداختند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان