برگزاری نشست روایت همدلی در دانشگاه صنعتی اصفهان

۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۷ کد : ۴۲۰۴۰ فرهنگی
نشست روایت همدلی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
برگزاری نشست روایت همدلی در دانشگاه صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان روایت همدلی(محرومیت زدایی) با حضور فعالان حوزه محرومیت زدایی و جمعی از مسئولان برگزار شد.

در این مراسم که 9 اسفند در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، حجه الاسلام قاسمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، به جایگاه والای خدمت رسانی از دیدگاه اسلام پرداخت و خدمت را نه تنها به انسان ها با هر تفکر و دیدگاه و گرایشی، حتی به حیوانات محترم شمرد و با داستان هایی از سیره بزرگان و عملکرد آنها بر اهمیت این موضوع تاکید کرد.

در ادامه کانون ها و تشکل های شرکت کننده، گزارشی از فعالیت های خود در زمینه های محرومیت زدایی مناطق محروم اصفهان ارائه دادند.

دراین برنامه با اهدای لوح تقدیر، از تلاش های صادقانه کانون ها و تشکل های فعال در این زمینه تقدیر شد.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان