انتشارکتاب « اصول فرآوری و تولید نوشیدنی های گازدار، گیاهی و لبنی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب " اصول فرآوری و تولید نوشیدنی های گازدار، گیاهی و لبنی " گردآوری و تدوین دکتر سید امیرحسین گلی و مهندس عاطفه شیروانی با شمارگان 500 نسخه، 288 صفحه در یازده فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.
کتاب حاضر دربرگیرنده مطالبی مفید و جامع در زمینه چگونگی فراوری و تولید انواع نوشیدنیهای پرمصرف در ایران و جهان است. در فصول ابتدایی نحوه تهیه و ویژگیهای محصولاتی چون نوشابه، آب بستهبندی، چای، قهوه، ماءالشعیر، آبمیوه و نوشیدنیهای بر پایه لبنیات بیان شده است. کاربرد و اهمیت بستهبندی در صنعت نوشیدنی و آنالیزهای میکروبی و شیمیایی مرتبط با محصولات نیز بخشهای دیگر این کتاب را تشکیل میدهد. این اثر میتواند برای تمامی افراد علاقهمند به این صنعت و به طور خاص دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی مورد استفاده قرار گیرد.
علاقمندان میتوانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir نسبت به خرید، اقدام کنند.
نظر شما :