انتشارکتاب « اصول انجماد » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۸ کد : ۴۲۱۷۶ فرهنگی
کتاب « اصول انجماد » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، منتشر شد.
انتشارکتاب « اصول انجماد » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب " اصول انجماد " تالیف دبلیو کورتز، دی. جی. فیشر و ترجمه مهندس منصور برونی با شمارگان 500 نسخه، 400 صفحه، در7 فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

درک پدیده انجماد و اصول آن بسیار با اهمیت است زیرا خواص نهایی قطعات ریختگی را به طور اساسی تحت تاثیر قرار می دهد. در کتاب حاضر مبحث انجماد از مبتدی تا پیشرفته مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

گفتنی است؛ چاپ سوم این کتاب در زمستان 1400 با قیمت یک میلیون و 200هزار ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir نسبت به خرید، اقدام کنند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان