برگزاری رایان نشست« خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی » در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۵ کد : ۴۲۲۶۷ آموزش و کارآفرینی
رایان نشست « خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی » در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 18 اسفندماه، رایان نشست (وبینار ) " خلاقیت و نوآوری و کارآفرینی " از مجموعه نشست های مجازی " از ایده تا کارآفرینی "، توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

وبینارمذکور با هدف بیان اهمیت و ضرورت خلاقیت و نوآوری در ایجاد چرخه بقاء، توسعه و بیان مزایای کسب و کار ها، برگزار شد.

در این نشست دکتر شریفان به تشریح  عناوینی چون فرآیند خلاقیت و نوآوری در اکوسیستم کارآفرینی، شاخص بودن این دو مفهوم در رقابت بین کسب و کار ها، نقش آنها در چرخه عمر هر کسب و کار، چرخش های استراتژیک در حوزه نو آوری و کارآفرینی، دلایل عدم تحقق نوآوری، همفکری نوآورانه و توانمندسازی سازمانی پرداخت.

گفتنی است؛ این نشست ها چهارشنبه هر هفته برگزار و در این نشست 60 نفر از علاقمندان به حوزه کارآفرینی و نوآوری، از جمله مدیران و کارکنان شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان، حضور داشتند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان