۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۳ کد : ۴۲۴۷۰ فرهنگی
توسط جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، بزرگداشت روز شهدا و تجلیل از برگزیدگان شعر مکتب سلیمانی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 22 اسفندماه، توسط سازمان دانشجویی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، همزمان با بزرگداشت روز شهدا از آثار برگزیده شعر مکتب سلیمانی تقدیر شد.

در این مراسم با حضور مهندس مرتضی تیموری رئیس سابق این واحد، از دوران دفاع مقدس و از خانواده گرامی شهدا مطالبی پیرامون مقام شامخ شهدا و وظایف بازماندگان پرداخت.

در ادامه از میلاد حبیبی نفر اول، فائزه السادات نقیب نفر دوم و حسینعلی مرشدی پور نفر سوم، برگزیدگان شعر مکتب سلیمانی تقدیر شد.

گفتنی است؛ این برنامه به دلیل رعایت شیوه نامه های بهداشتی به صورت مجازی برگزار شد.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان