انتشار کتاب « مدیریت استراتژیک منابع انسانی با رویکرد تعالی محور» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۱ کد : ۴۲۷۵۴ فرهنگی
کتاب « مدیریت استراتژیک منابع انسانی با رویکرد تعالی محور » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب " مدیریت استراتژیک منابع انسانی با رویکرد تعالی محور " تالیف دکتر سمانه لاجوردی دکتر فریبرز رحیم نیا با شمارگان 500 نسخه ،365 صفحه، پنج فصل در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

گفتمان تعالی سازمان و تعالی منابع انسانی، رکن مهم توسعه سازمان و تحقق اهداف راهبردی آن است. شناخت الگوهای ذهنی درباره تعالی منابع انسانی و توضیح و تشریح از ارتباطات بین دیدگاه‌ها، به ویژه درک اشتراک برداشت‌های متکثر، زمینه افزایش همکاری و هماهنگی بیشتر و امکان اتخاذ تصمیم‌های کارآمدتر در حوزه تعالی منابع انسانی و ارزش‌ها را فراهم می‌آورد. شاخص‌سازی عملکردی و اختصاصی از عامل‌های تعالی منابع انسانی، از طریق رویکرد کیفی و گروه‌بندی الگوهای ذهنی، زمینه ارتقای مستمر بهره‌وری منابع انسانی، و افزایش مزیت رقابتی در بخش‌های مهم اقتصادی کشور، به عنوان لایه سوم ساختار نظام مدیریت بهره‌وری و تعالی انسانی را تسهیل می‌نماید.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در زمستان 1400 با قیمت یک میلیون و 150هزار ریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به نشانی shop.isba.ir نسبت به خرید، اقدام کنند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان