چاپ کتاب « تمرینات عملکردی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۴ کد : ۴۲۷۹۸ فرهنگی
کتاب « تمرینات عملکردی » توسط جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان وارد بازار نشر شد.
چاپ کتاب « تمرینات عملکردی » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط مرکز انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب " تمرینات عملکردی" تالیف خوان کارلوس سانتانا و ترجمه لیلی مهدیه، جعفر کتابچی و هاجر اکبری با شمارگان 500 نسخه ،440 صفحه و نه فصل، در قطع وزیری وارد بازار کتاب شد.

این کتاب برای دانشجویان رشته‌ی تربیت بدنی و توانبخشی، مربیان آماده سازی، ورزشگاران و خلاصه هر فردی که به نحوی در آماده سازی، توانبخشی و پیشگیری ورزشکار درگیر است، مناسب می‌باشد.

گفتنی است؛ چاپ دوم این کتاب در زمستان 1400 با قیمت یک میلیون و 300هزارریال عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به نشانی shop.isba.ir نسبت به خرید، اقدام کنند.

کلید واژه ها: اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان