کرسی آزاد اندیشی توسط جهاددانشگاهی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۴ کد : ۴۳۵۹۵ فرهنگی تاپ خبر
به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کرسی آزاد اندیشی با موضوع "ارتباط دختر و پسر پیش از ازدواج "با حضور دانشجویان و کارکنان و برخی اساتید برگزار شد.
کرسی آزاد اندیشی توسط جهاددانشگاهی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان روز دوشنبه 19 اردیبهشت ماه 1401 کرسی آزاد اندیشی با موضوع "ارتباط دختر و پسر پیش از ازدواج "با حضور دانشجویان و کارکنان و برخی اساتید برگزار شد.

این برنامه با حضور دانشجویان در قالب دو گروه موافق و مخالف و با اجرای دکتر مهدی سلمانی عضو هیأت علمی دانشگاه به عنوان کارشناس مجری برگزار شد.

دانشجویان در زمان های مشخص به بیان دیدگاه های خود، نقد و تحلیل نقطه نظرات گروه مقابل پرداختند. در این بین کارشناس مجری با ورود خود به برخی مسائل انحرافی و خارج از موضوع به هدایت بحث پیرامون موضوع مدنظر اهتمام ورزید.

در این کرسی که با استقبال دانشجویان روبرو شد، دانشجویان حاضر در این برنامه پرسش ها و دیدگاه های خود را مطرح و کارشناس برنامه در وقت مقرر به آنها اشاره کرد.

کلید واژه ها: کرسی آزاداندیشی ارتباط دختر و پسر پیش از ازدواج معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان