نمایش محصولات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در نهمین نمایشگاه تخصصی رنگ، رزین و پوشش های صنعتی

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۵ کد : ۴۳۶۳۰ پژوهشی تاپ خبر
به همت معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان محصولات این واحد در نهمین نمایشگاه تخصصی رنگ، رزین و پوشش های صنعتی به نمایش درآمد.

نهمین نمایشگاه تخصصی رنگ، رزین و پوشش های صنعتی 20 لغایت 23 اردیبهشت از ساعت 10 الی 18 در نمایشگاه بین المللی اصفهان با حضور 90 شرکت از جمله جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

مهندس نوید ناصری مدیر مرکز خدمات تخصصی شیمی و مهندسی شیمی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در خصوص برپایی غرفه این واحد گفت: هدف از شرکت در نهمین نمایشگاه تخصصی رنگ، رزین و پوشش های صنعتی معرفی محصولات تجاری شده جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به فعالان حوزه های مرتبط بود.

ناصری افزود: محصولات این مجموعه در بخش پوشش های صنعتی شامل فسفاته زیر رنگ، فسفاته کشش و محلول براق کننده برنج و در بخش رزین پنج محصول شامل رزین سنگ در سه گرید، رزین عایق الکتریکی و رزین زیورآلات به معرض دید بازدیدکنندگان درآمد.

گفتنی است محصولات به نمایش درآمده در نهمین نمایشگاه رنگ، رزین و پوشش های صنعتی، تنها بخشی از دستاوردهای معاونت پژوهشی این واحد است.

کلید واژه ها: نمایشگاه رنگ، رزین و پوشش های صنعتی نمایشگاه بین المللی رنگ رزین پوشش صنعتی