چاپ کتاب «انگلیسی برای دانشجویان شیلات» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۴ کد : ۴۳۶۳۹ فرهنگی
کتاب «انگلیسی برای دانشجویان شیلات» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
چاپ کتاب «انگلیسی برای دانشجویان شیلات» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب "انگلیسی برای دانشجویان شیلات" تألیف: دکتر فاطمه ذوالفقاری با شمارگان 500 نسخه دارای 170 صفحه در پانزده فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

کتاب حاضر معطوف به نیازهای زبانی دانشجویان کارشناسی رشته‌ی مهندسی شیلات با سطح زبانی متوسط و متوسط رو به بالا می‌باشد. طراحی کتاب، به نحوی بوده است که شیوه‌های معمول افزایش یادگیری نظیر تکمیل جملات، تمرین‌های مختلط و ترکیبی، سؤالات ارزیابی دستور زبان، تشویق به بحث‌های کلاسی و سنجش از طریق سؤالات چندگزینه‌ای در آن گنجانده شود.

چاپ اول این کتاب در بهار 1401 با قیمت 600000 ریال عرضه شد و علاقه مندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتاب فروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان چاپ کتاب معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان