جلسه تعامل و همکاری جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۸ کد : ۴۳۷۱۸ عمومی
جلسه تعامل و همکاری جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با حضور رؤسا و معاونین واحد ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، جلسه تعامل و همکاری واحد صنعتی اصفهان و واحد اصفهان در تاریخ 24 اردیبهشت ماه 1401 در واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

در ابتدا ژیانپور رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان به تشریح نقاط تعامل و مورد اشتراک دو واحد اشاره نمود و مقرر گردید فعالیت ها در سطح استان با هماهنگی دو واحد انجام شود.

در ادامه پورمدنی رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان نیز با اشاره به فعالیت های مورد اشتراک بر هم افزایی فعالیت ها جهت پیشبرد اهداف در استان تأکید نمود.

سپس معاونین واحد ها به ارائه گزارش فعالیت حوزه های خود و راهکارهای توسعه همکاری ها پرداختند.

در نهایت مقرر گردید تفاهم نامه ای بین دو واحد جهت تعامل و همکاری های بیشتر منعقد و علاوه بر جلسات بین واحدی که حداقل هر سه ماه یکبار تشکیل می شود جلسات بین حوزه ای به فراخور نیاز برگزار گردد.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی واحد اصفهان جلسه تعامل و همکاری