به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

چاپ جلد سوم کتاب «مقدمه ای بر لیزر و کاربردهای آن در مهندسی، علوم زمین و پزشکی» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۰۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۶:۱۴ کد : ۴۳۹۷۳ فرهنگی
جلد سوم کتاب «مقدمه ای بر لیزر و کاربردهای آن در مهندسی، علوم زمین و پزشکی» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.

به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب "مقدمه ای بر لیزر و کاربردهای آن در مهندسی، علوم زمین و پزشکی " تألیف: دکتر علیرضا حاجیان و دکتر مهدی حاجیان با شمارگان 500 نسخه دارای 189 صفحه در سه فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.
کتاب حاضر به بررسی لیزر، ساختار و کابردهای آن در زمینه‌های مختلف می‌پردازد.
چاپ سوم این کتاب در بهار 1401 با قیمت 700000 ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان چاپ کتاب