توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع روابط پیش از ازدواج دختر و پسر

۰۴ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۷ کد : ۴۴۱۷۶ فرهنگی
کرسی آزاد اندیشی با موضوع روابط پیش از ازدواج در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع روابط پیش از ازدواج دختر و پسر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کرسی آزاد اندیشی با موضوع روابط دختر و پسر توسط کانون مناظره و گفت وگوی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
این کرسی با حضور دانشجویان در قالب گروه موافق و مخالف در تالار شهید فتوحی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد که هر گروه در وقت های تعیین شده به ارائه نظرات خود پیرامون روابط پیش از ازدواج پسر و دختر پرداختند.
دکتر سید اسماعیل موسوی روانشناس و متخصص امور خانواده به عنوان کارشناس این کرسی آزاداندیشی، ضمن ارائه نقطه نظرات علمی خود در خصوص روابط دختر و پسر به سؤالات حاضرین در جلسه نیز پاسخ داد و در نهایت هر دو گروه دیدگاه های خود را به جمع بندی رساندند.
گفتنی است کرسی آزاد اندیشی روابط پیش از ازدواج دختر و پسر، برای مرتبه دوم و این بار با رویکرد روانشناسی با استقبال دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان روبرو شد.

کلید واژه ها: کرسی آزاداندیشی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان