اردوی- فرهنگی تفریحی جزیره زیبای قشم ویژه همکاران واحد صنعتی اصفهان برگزار شد

۱۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۹ کد : ۴۴۳۰ فرهنگی
اردوی ۴ روزه فرهنگی- تفریحی جزیره زیبای قشم با حضور خانواده تعدادی از همکاران جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان ۲۰ آذر ماه به مدت ۴ روز توسط فوق برنامه معاونت فرهنگی واحد برگزار شد.
اردوی- فرهنگی تفریحی جزیره زیبای قشم ویژه همکاران واحد صنعتی اصفهان برگزار شد

اردوی 4 روزه فرهنگی- تفریحی جزیره زیبای قشم با حضور خانواده تعدادی از همکاران جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان 20 آذر ماه به مدت 4 روز توسط فوق برنامه معاونت فرهنگی واحد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، قشم، جزیره عجایب هفتگانه ی ایران، زیباترین و منحصر به فرد ترین پدیده های طبیعی را در خودش جای داده است. جنگل های حرا یکی از همین دیدنی ها است که در لیست عجایب هفت گانه قشم قرار گرفته است. این جنگل که به طلای سبز قشم هم معروف است، زیست گاه درختانی است که در آب ریشه دارند. جنگل دریایى حرا در قشم شرایطى ویژه و بس مناسب براى آشیانه‌سازى و تغذیه میلیون‌ها پرنده فراهم آورده است. برخى از پرندگان زیبا همچون پلیکان پا خاکسترى، باکلان، حواصیل خاکسترى، اگرت کوچک، اگرت ساحلى، اگرت سفید، حواصیل شب، حواصیل هندى، کفچه نوک، فلامینگو، عقاب ماهیگیر، کرکس، جیرفتى، هوبره، سلیم خرچنگ‌خوار، صدف‌خوار، دیدومک، تله نوک پهن، کاکایى سر سیاه، کاکایى پشت سیاه، پرستو دریایى دودى، پرستو دریایى کاکلى کوچک، پرستو دریایى معمولى، پرستو دریایى کاکلى، سبز قباى هندى، زنبور خانگى کوچک، دم جنبانک ابلق، دم جنبانک کله زرد، میوه‌خور، بلبل خرما، سنگ چشم کله سرخ، سوسک چیفچاف، سوسک جنبان، سوک سرسیاه، طرقه بنفش، طرقه کوهى، چکچک بیابانى، شهدخور، زرد پر مزرعه، سهره خاکی، در این جزیره دیدینی زیست می کنند.

پارک زیبای زیتون که در ساحل جزیره قشم قرار دارد، تن خسته مسافران را شست و شو می دهد و هیجان سفر را دو چندان می کند. مشاهده دریای زیبای خلیج فارس از سواحل قشم و قدم زدن در ساحل از لحظات خاطره انگیز سفر به شمار می رود.

جزیره هنگام یکی از دیدنی ترین جزایر خلیج فارس است. این جزیره در ایام خاصی از سال میزبان دلفین های زیبا و تماشایی می شود. چهره بومی جزیره هنگام و پر رنگ بودن سنت ها در آن از جمله جاذبه های این جزیره محسوب می شود.

شنای دولفین ها و لاک پشت ها و پرواز پرندگان دریایی عظمت خلقت را به نمایش گذاشته بود.

ساحل نقره ای که در گوشه جزیره چشمک زنان خوش آمد می گفت و صدف های زیبایی که مردم منطقه با ذوق و سلیقه به صنایع دستی تبدیل کرده بودند، همگی نمایش قدرت خالق هستی بخش را واگویه می کردند.

همکاران واحد صنعتی اصفهان طی دو روز اقامت در جزیره زیبای قشم از جزیره هنگام، شنای دولفین ها، بازارچه های محلی، آکواریوم طبیعی ماهی، باغ کروکودیل ها، پارک زیتون، سواحل نقره ای، جنگل های حرا و پرنده های دریایی بازدید نمودند.

حضور همکاران و خانواده ی ایشان، باعث ایجاد فضای صمیمی، همدلی، شور و نشاط و گویای نیاز به گردشگری از نوع دورهمی بود و انس و الفت بین همکاران را مضاعف کرد.