مهندس ابوذر پور مدنی در پست معاونت پژوهشی واحد صنعتی اصفهان، ابقاء شد

۱۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۷ کد : ۴۴۳۳ فرهنگی
طی حکمی از سوی مهندس مرتضی تیموری رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مهندس ابوذر پور مدنی به مدت دو سال در پست معاونت پژوهشی واحد صنعتی اصفهان ابقا شد.
مهندس ابوذر پور مدنی در پست معاونت پژوهشی واحد صنعتی اصفهان، ابقاء شد

به گزارش روابط عمومی واحد صنعتی اصفهان،در این حکم آمده است :

برادر گرامی جناب آقای مهندس ابوذر پورمدنی

با سلام

احتراماً، با عنایت به موافقت رئیس محترم جهاددانشگاهی و ضمن تشکر از فعالیت‏ها و اقدامات شایسته‏ی جنابعالی و پیرو ابلاغ مسئولیت قبلی به شماره‏ی 1281/54/95/ص مورخ 24/7/1395 به مدت دو سال دیگر به عنوان «معاون پژوهشی» واحد منصوب می ‏شوید.

با عنایت به تجارب موفق، تعهد و شایستگی‏های علمی و اجرایی ، اطمینان دارم با توکل بر خداوند متعال و با همدلی و همکاری سایر معاونین و نیز همراهی مدیران و همکاران حوزه‌ی پژوهشی و با برنامه‏ریزی مطلوب و پیگیری مستمر امور، شاهد ارتقاء بیش از پیش فعالیت‏های پژوهشی واحد در چارچوب اسناد بالادستی به ویژه برنامه‏های توسعه‏ای جهاددانشگاهی خواهیم بود.