نیروهای جهاد دانشگاهی، روحیه "ما نمی توانیم" را شکست دادند

۱۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۷ کد : ۴۴۴۱ عمومی
معاون اول رییس جمهور گفت: فرصت‌های مهمی در دل تحریم ها وجود دارد و جهاددانشگاهی از نهادهای فرصت ساز و ظرفیت ساز در کشور ماست.
نیروهای جهاد دانشگاهی، روحیه "ما نمی توانیم" را شکست دادند

به گزارش روابط عمومی واحد صنعتی اصفهان به نقل از خبرگزاری ایسنا، اسحاق جهانگیری در آئین رونمایی از ۱۰ محصول فناورانه جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: مسیر توسعه‌ علمی، سریع ترین راه برای توسعه‌ پایدار است و باید ملزومات آن را در کشور فراهم کرد.

وی ادامه داد: فرصت‌های مهمی در دل تحریم ها وجود دارد و جهاد دانشگاهی از نهادهای فرصت ساز و ظرفیت ساز در کشور ماست. نیروهای جوان این نهاد چه در دوران جنگ چه در دوران سازندگی و چه بعد از آن، روحیه "ما نمی توانیم" را شکست دادند.

معاون اول رییس جمهور افزود: جهاد دانشگاهی در مسایل مختلف در این چهل سال می‌درخشد. هدف گذاری این نهاد مخصوصا در مسایل کسب فناوری در بخش نفت و گاز کاملا آگاهانه و صحیح است.

جهانگیری خاطرنشان کرد: توانمندی های ایران در این چهل سال، آمریکایی ها را درمانده کرده است. دغدغه حمایت جهاد دانشگاهی توسط دولت خصوصا در مسایل دانش‌بنیان و کسب فناوری های بومی را حتما پیگیری خواهیم کرد.

گفتنی است مهندس مرتضی تیموری رئیس واحد صنعتی اصفهان نیز به همراه روسای واحدها، موسسات و پژوهشکده های جهاددانشگاهی سراسر کشور، در این آئین شرکت داشتند.