در کارگاه ازدواج مطرح شد:

از آفت های ازدواج، ازدواج از سر ترحم و دلسوزی است

۱۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۲ کد : ۴۴۴۳ فرهنگی
از آفت های ازدواج، ازدواج از سر ترحم و دلسوزی است و تجربه نشان داده که این ازدواج ها چندان پایدار نیستند و انتخاب همسر و شروع زندگی باید با دقت زیاد و به دور از رحم انجام شود.
از آفت های ازدواج، ازدواج از سر ترحم و دلسوزی است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، سومین جلسه از سلسله کارگاه های ازدواج بهنگام و پایدار توسط گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی واحد 27 آذر ماه، با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

دکتر مهرداد دشتی، روانشناس و مشاور ازدواج گفت: یکی از آفت های ازدواج، ازدواج از سر ترحم و دلسوزی است و تجربه نشان داده است که این ازدواج ها چندان پایدار نیستند. انتخاب همسر و شروع زندگی باید با دقت زیاد و به دور از رحم انجام و پس از آن وقوع ازدواج با رحم و مروت زندگی کرد.

وی اهمیت وقوع یک ازدواج موفق را به عنوان عامل اساسی بمنظور ایجاد خانواده ای مستجکم مورد توجه قرار داد وافزود: متاسفانه با وقوع هر ازدواج ناموفق، علاوه بر از هم پاشیده شدن آن خانواده، یک موج ترس از ازدواج در بین اطرافیان و دوستان و آشنایان زوجین شکل می گیرد که بسیار مخرب است.

این مدرس دانشگاه با بیان این مطلب که انسانی که صد در صد ملاک های ما را برای ازدواج داشته باشد وجود ندارد و مهم این است که نقاط ضعف خود و طرف مقابل را بشناسیم و برسی کنیم آیا می توانیم با این نقاط ضعف کنار بیاییم و با هم زندگی کنیم یا خیر؟ از کلی گویی، خطاهای اثر هاله ای (حدس زدن به جای بررسی کردن) ، فریبکاری (عمدی و غیرعمدی) ، عدم پرسش سوالات کافی، خوش بینی زیاد، تسلیم زرق و برق شدن ، عدم توجه به نشانه های هشدار، ورود به روابط جنسی در دوران آشنایی ، تعهد مقدم بر تفاهم، به عنوان اشتباهات دوران آشنایی نام برد.