مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان:

دانشگاه ها و در راس آنها جهاددانشگاهی، بهترین حلقه ی وصل فرهنگ به حوزه ی علم هستند

۱۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۰ کد : ۴۴۴۷ فرهنگی
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: یکی از آسیب های فرهنگ کشور این است که هنوز به آن معنی علمی به حلقه ی حوزه ی علم و دانشگاه ها که در راس آنها جهاددانشگاهی می باشد، وصل نشده و ایجاد ارتباط بین فرهنگ و علم یکی از مهمترین رسالت ها است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، یکم دی ماه در دیدار با رئیس واحد صنعتی اصفهان ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری جلسه گفت: یکی از آسیب های فرهنگ کشور این است که هنوز به آن معنی علمی به حلقه ی حوزه ی علم و دانشگاه ها که در راس آنها جهاددانشگاهی می باشد، وصل نشده و ایجاد ارتباط بین فرهنگ و علم یکی از مهمترین رسالت ها است.

حجت الاسلام دکتر انصاری، با ابراز رضایت از وجود ظرفیت های فرهنگی و علمی در معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی و استقبال از کمک و همکاری های مشترک بین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و جهاددانشگاهی در زمینه های فرهنگی گفت: بخش زیادی از حمایت های ما حمایت های حاکمیتی است و حاضریم با تمام توان از این ظرفیت استفاده و دستگاه های استان را برای تحقق اهداف فرهنگی جهادانشگاهی دراستان همراه کنیم.

انشاا... بتوانیم از ظرفیت های جهاددانشگاهی برای دانشجویان که در حوزه ی فرهنگ و هنر بسیار نیاز به کار و فعالیت دارند، حداکثر استفاده را داشته باشیم.

وی، اهمیت انجام کارهای مشترک با هم فکری همه ی دانشگاه های استان و جهاددانشگاهی را تبیین و افزود: باید کارگروه مشترکی از متخصصین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و جهاددانشگاهی در حوزه ی فرهنگ ایجاد و با انجام بحث های تخصصی و کارشناسی شده مقدمات عملیاتی شدن دیدگاه های مشترک فراهم شود.

همچنین مرتضی تیموری رئیس واحد واحد صنعتی اصفهان، با بیان چکیده ای از رسالت ها، وظایف و گزارش فعالیت های فرهنگی و حوزه های دیگر واحد، با تاکید بر این که قسمت عمده ای از فعالیت های جهاددانشگاهی در حوزه ی فرهنگی می باشد، در خصوص همکاری بیش از پیش با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اعلام آمادگی نمود.

در این دیدار احمد پایداری، معاون فرهنگی واحد نیز ضمن ارائه ی گزارش مختصر از فعالیت های معاونت فرهنگی د رحوزه ی سازمان دانشجویان، شعبه سازمان انتشارات، صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران شعبه اصفهان، فعالیت های قرآنی و گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی، با بیان برخی از مشکلات موجود در تحقق اهداف فرهنگی، خواستار همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برای رفع مشکلات شد.

همچنین غلامرضا قجاوند، مدیر گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی واحد هم با اشاره به اهمیت نگاه علمی و تخصصی به حوزه ی فرهنگ و لزوم دوری جستن برخی از مسئولان از نگاه به مقوله ی پژوهش در امر فرهنگ به عنوان کالایی فانتزی گفت: با توجه به پیچیدگی جامعه و پیچیده شدن و چند بعدی بودن مسائل در حوزه های فرهنگی- اجتماعی ضرورت دارد که این مسائل بصورت دقیق و با روش های علمی تجزیه، تحلیل شده، سپس راه کارهای کاربردی ارائه شود.

وی به معرفی ظرفیت های بسیار زیاد اقتصاد فرهنگی خصوصا در استان اصفهان پرداخت و از اقتصاد فرهنگ به عنوان یکی از مهمترین ارکان اقتصاد مقاومتی نام برد.