چاپ کتاب « تولید و فرآوری گیاهان دارویی و معطر » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۸ کد : ۴۴۵۳۶ فرهنگی
کتاب « تولید و فرآوری گیاهان دارویی و معطر » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب « تولید و فرآوری گیاهان دارویی و معطر » تألیف: دکتر مهدی رحیم ملک و فاطمه عرب صالحی با شمارگان 500 نسخه دارای 224 صفحه در 38 فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

در این کتاب تلاش شده است تا مدیریت کاشت، داشت و برداشت گیاهان دارویی برای تولید محصول مناسب ارائه گردد.

چاپ اول این کتاب در بهار 1401 با قیمت 750000 ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان