به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «مقدمه‌ای بر شتاب‌دهنده‌های خطی و کاربردهای پزشکی آن‌ها» وارد بازار نشر شد.

۰۶ تیر ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۷ کد : ۴۵۲۹۴ فرهنگی
کتاب «مقدمه‌ای بر شتاب‌دهنده‌های خطی و کاربردهای پزشکی آن‌ها» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «مقدمه‌ای بر شتاب‌دهنده‌های خطی و کاربردهای پزشکی آن‌ها» تألیف رضا رمضانی شریف‌آبادی با شمارگان 500 نسخه، دارای 116 صفحه، در پنج فصل و در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

مخاطبین این کتاب محققان علاقه‌مند ورود به حوزه شتاب‌دهنده‌ها و دانشجویانی است که در رشته‌های علوم، فنی، مهندسی، پزشکی و به‌طورکلی رشته‌هایی که به نحوی با شتاب‌دهنده‌ها و تابش‌های یونیزان سروکار دارند، مشغول به تحصیل هستند.

چاپ اول این کتاب در بهار 1401 با قیمت 450 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتاب فروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید این کتاب نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان