توسط شعبه انتشارات واحد صنعتی اصفهان:

کتاب " مبانی تفسیری جریان سلفی تکفیری " وارد بازار نشر شد

۱۸ دی ۱۳۹۷ | ۱۷:۰۴ کد : ۴۵۳۳ فرهنگی
توسط شعبه سازمان انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب " مبانی تفسیری جریان سلفی تکفیری " تالیف دکتر حمزه علی بهرامی و دکتر مجتبی سپاهی وارد بازار نشر شد.
کتاب " مبانی تفسیری جریان سلفی تکفیری " وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در بخش هایی از این کتاب آمده است: فرقه سلفیان - تکفیری را سیر و سرّ دیگری است، زیرا این فرقه با آنکه از اندیشه استواری در میان صاحب‌نظران اسلامی برخوردار نیست، بر آن است تا اندیشه‌های نااستوار و متحجرانه خویش را به سایر مسلمانان تحمیل نموده و خود را تنها میدان‌دار اندیشه و تفکر اسلامی بقبولاند.

از این‌رو، شناخت راز و رمزها و سیر تحول و اندیشه‌های این فرقه کاری است بایسته تحقیق تا زوایای پیدا و پنهان این تفکر روشن شود.

گفتنی است این کتاب در 520 صفحه و شمارگان500 نسخه در دسترس قرار گرفته و علاقمندان می توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و یا سفارش و تهیه کتاب با شماره  03133912594 فروشگاه کتاب جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس حاصل نمایند.