برگزاری کارگاه های مهارت افزایی اجتماعی ویژه والدین فراگیران مراکز آموزشی

۱۱ تیر ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۵ کد : ۴۵۴۳۷ فرهنگی تاپ خبر
در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی، کارگاه های آموزشی مهارت افزایی فرهنگی–اجتماعی ویژه والدین فراگیران مراکز آموزشی توسط جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تدوین و در حال اجرا است.
برگزاری کارگاه های مهارت افزایی اجتماعی ویژه والدین فراگیران مراکز آموزشی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، اولین جلسه کارگاه های مهارت افزایی با عنوان "مهارت ارتباط مؤثر" در سه گروه جداگانه در مراکز آموزش های گوتاه مدت جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به همت معاونت فرهنگی و معاونت آموزشی این واحد برگزار گردید.

دکتر غلامرضا قجاوند مدیر گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به تبیین اهمیت یادگیری مهارت های فرهنگی–اجتماعی، مهارت های زندگی به ویژه مهارت ارتباط مؤثر پرداخت و حاضران با انجام چندین کار عملی، اصول پایه مربوط به ارتباط مؤثر را فرا گرفتند.

شایان ذکر است با ابتکار انجام شده، والدین فراگیران مراکز آموزشی در ساعاتی که منتظر برگزاری کلاس های آموزشی فرزندان خود هستند، با شرکت در کارگاه های مختلف به مهارت افزایی در زمینه های مختلف اجتماعی می پردازند.

این طرح از سال 1397 اجرا شد اما از سال 1398 به دلیل شیوع بیماری کرونا کارگاه ها به صورت مجازی برگزار شد و از تابستان امسال مجدد به صورت حضوری در حال برگزاری است.

گفتنی است این کارگاه ها که با استقبال بسیار خوب والدین مواجه شده است.

کلید واژه ها: کارگاه های مهارت افزایی ارتباط مؤثر معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان