ثبت نام ترم تابستانه مراکز آموزشی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۲ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۸ کد : ۴۵۵۲۲ آموزش و کارآفرینی
مراکز آموزشی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اقدام به برگزاری دوره های آموزشی در طول تابستان کرده است.
ثبت نام ترم تابستانه مراکز آموزشی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مراکز آموزش های کوتاه مدت جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در مراکز 8 گانه استان اصفهان و با داشتن امکانات سمعی و بصری مطلوب و همچنین به کارگیری اساتید مجرب اقدام به برگزاری دوره های آموزشی زبان های خارجه همچون انگلیسی، چینی، روسی، کره ای، ایتالیایی و ... در طول تابستان کرده است.

به منظور رفاه حال فراگیران شرکت در این دوره ها در همه سطوح به صورت حضوری یا غیر حضوری با زمان بندی یک روز در هفته، دو روز در هفته، روزهای زوج یا فرد یا هر روز هفته، در دو نوبت صبح و بعد از ظهر امکان پذیر است.

همچنین این واحد با همکاری اساتید برتر و استفاده از سایت های کامپیوتری مجهز پاسخگوی نیاز آموزشی در گروه کامپیوتر و فنی و مهندسی است.
این مراکز در نقاط مختلف شهر از جمله خیابان پنج رمضان (2شعبه)، خیابان سروش، خیابان جی، خیابان توحید، چهار راه ارتش، شهرستان خمینی شهر و شهرستان نجف آباد آماده خدمت رسانی است.

لازم به ذکر است در پایان دوره های آموزشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان گواهی معتبر اعطا می شود.

برای کسب اطلاعات  بیشتر از برنامه آموزشی واحد به سایت معاونت آموزش و کارآفرینی به نشانی www.jdeiut.ir مراجعه و یا با شماره تلفن 3849 تماس حاصل فرمایید.