به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «نگرشی بر تکنولوژی فرآیندهای مواد پلاستیکی » وارد بازار نشر شد

۲۵ تیر ۱۴۰۱ | ۱۶:۴۶ کد : ۴۶۱۹۵ فرهنگی
کتاب «نگرشی بر تکنولوژی فرآیندهای مواد پلاستیکی» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «نگرشی بر تکنولوژی فرآیندهای مواد پلاستیکی » وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «نگرشی بر تکنولوژی فرآیندهای مواد پلاستیکی» تألیف دکتر روح‌الله باقری، با شمارگان 500 نسخه دارای 208 صفحه، در شش فصل و در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

هدف کتاب حاضر معرفی و شناخت فرآیندهای شکل‌دهی پلاستیک‌ها است که برای دانشجویان رشته مهندسی پلیمر و کارشناسان رشته‌های مهندسی شیمی، شیمی کاربردی و حتی مواد و مکانیک که در صنعت پلاستیک فعالیت دارند مفید می‌باشد.

چاپ اول این کتاب در تابستان 1401 با قیمت  750هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان