روزشمار سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی:

تولید نشاسته های اصلاح شده غذایی

۲۸ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۱ کد : ۴۶۳۲۱ عمومی
تعداد بازدید:۴۵۵
نشاسته های اصلاح شده غذایی در صنایع مختلف غذایی از قبیل صنایع لبنی، صنایع کنسروجات و سس و صنایع گوشتی کاربرد گسترده ای دارند.
تولید نشاسته های اصلاح شده غذایی

باتوجه به رایزنی های صورت گرفته با صنایع غذایی بزرگ و واردات گسترده نشاسته های اصلاح شده، کسب دانش فنی و تولید نیمه صنعتی این محصولات در دستور کار مرکز خدمات تخصصی کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان قرار گرفت.

در حال حاضر نشاسته های اصلاح شده زیر در مقیاس آزمایشگاهی در این واحد تولید شده اند و آماده تولید نیمه صنعتی در پایلوت «استخراج و تولید ترکیبات غذایی و صنعتی» است.

این نشاسته ها در صنایع مختلف غذایی از قبیل صنایع لبنی، صنایع کنسروجات و سس و صنایع گوشتی کاربرد گسترده ای دارند.

محصولات:

- نشاسته استیله (E1420)

- نشاسته فسفاته (E1410)

- فسفات دونشاسته ای(E1412)

- فسفات دو نشاسته ای استیله (1414)

- فسفات دو نشاسته ای فسفاته(1413)

- آدیپات دونشاسته ای استیله(E1422)

کلیدواژه‌ها: نشاسته های اصلاح شده غذایی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان مرکز خدمات تخصصی کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان


نظر شما :