روزشمار سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی:

معرفی گروه محصولات فسفاته

۲۹ تیر ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۷ کد : ۴۶۳۸۵ عمومی
با توجه به نیاز صنایع مختلف کشور در حوزه های دفاعی، خودروسازی، لوازم خانگی و ... دستیابی به دانش فنی گروه محصولات فسفاته در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان محقق شد.
معرفی گروه محصولات فسفاته

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دستیابی به دانش فنی گروه محصولات فسفاته در قالب یک طرح پژوهشی با یکی از صنایع استان اصفهان در سال 1397 توسط مرکز شیمی و مهندسی شیمی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان محقق شد.

با توجه به نیاز صنایع مختلف کشور در حوزه های دفاعی، خودروسازی، لوازم خانگی و ... این گروه از محصولات در سال 1398 تجاری و روانه بازار مصرف  شد.

در حال حاضر ظرفیت تولید این واحد 400 تن در سال برای محصولات فسفاته و 200 تن در سال برای انواع چربی گیر است.

کاربرد: عدم آسیب قطعات فولادی هنگام کشش سرد، افزایش چسبندگی رنگ به قطعه فولادی و بالا بردن مقاومت در مقابل خوردگی

کلید واژه ها: چهل و دومین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی معرفی محصول