روزشمار سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی:

دستگاه هوشمند تشخیص عیب موتورهای الکتریکی

۰۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۳ کد : ۴۶۸۵۴ عمومی
برخی از عیوب موتورهای الکتریکی در صورتی که به هنگام تشخیص داده نشود موجب سوختن موتور می شود اما دستگاه هوشمند تشخیص عیب موتورهای الکتریکی در صورت نیاز به بررسی و تعمیر متصدی دستگاه را آگاه می کند.
دستگاه هوشمند تشخیص عیب موتورهای الکتریکی

فرآیند تحقیق و تولید این محصول توسط گروه تخصصی برق معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در سال 1399 شروع شد و پس از تست های متعدد و دریافت نتایج مطلوب در سال 1401 وارد بازار مصرف شد.

برخی از عیوب موتورهای الکتریکی در صورتی که به هنگام تشخیص داده نشود موجب سوختن موتور می شود و ممکن است موجب خسارات زیادی شود اما این دستگاه با اندازه گیری 24 لرزش، وضعیت سلامت موتور را پایش و در صورت نیاز به بررسی و تعمیر متصدی دستگاه را آگاه می کند.

این دستگاه از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه و هزینه های تعمیر و نگهداری موتورهای الکتریکی را به شدت کاهش می دهد.

کلید واژه ها: چهل و دومین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی دستگاه هوشمند تشخیص عیب موتورهای الکتریکی