توسط جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

آزمون الکترونیکی مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان برگزار می شود

۲۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۶ کد : ۴۷۰۱ آموزش و کارآفرینی
با توجه به تمدید تفاهم‌نامه جهاد دانشگاهی و معاونت امور مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی‌، آزمون مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان توسط جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.
آزمون الکترونیکی مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان مدیر اداره اجرایی و هماهنگی معاونت آموزشی واحدگفت: با توجه به تمدید تفاهم‌نامه جهاد دانشگاهی و معاونت امور مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی و در ادامه همکاری‌های بین دو طرف، آزمون مبحث 17 مقررات ملی ساختمان در استان اصفهان، توسط معاونت آموزشی واحد برگزار می‌شود.

حمیدرضا گنجعلی با بیان این مطلب که آزمون مذکور در سال گذشته نیز به صورت مطلوب برگزار شد، تصریح کرد: بر‌اساس هماهنگی و توافق انجام شده با  اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان ثبت‌نام از متقاضیان از 15 دی ماه سال جاری به مدت یک ماه ادامه و 25 بهمن‌ماه آزمون مذکور به صورت الکترونیکی برگزار خواهد داشت.

گفتنی است، اطلاع رسانی در‌خصوص ثبت‌نام متقاضیان بر عهده سازمان نظام مهندسی ساختمان استان می‌باشد و متقاضیان بمنظور ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی www.cetc.ir مراجعه نمایند.