گردهمایی مجازی معاونان فرهنگی واحدهای جهاددانشگاهی سراسر کشور برگزار شد

۲۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۷:۰۱ کد : ۴۷۰۹ فرهنگی
گردهمایی مجازی معاونان فرهنگی واحدهای جهاددانشگاهی سراسر کشور امروز ، سه شنبه ۲۵ دی ماه با حضور دکتر علیزاده معاون فرهنگی و محمود علیگو مدیرکل راهبری فرهنگی، محمدحسین حسنی مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه فرهنگی و مهدی عباسی مدیرکل دفتر مطالعات برگزار شد.
گردهمایی مجازی معاونان فرهنگی واحدهای جهاددانشگاهی سراسر کشور برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در این نشست دکتر عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی ضمن اعلام اولویت‌های طرح‌های سال 98، بر اجرای برنامه های جدید با قالب های نو و متناسب با تحولات فضای اجتماعی و فرهنگی جامعه و دانشجویان تأکید کرد.

مرور طرح‌های مطالعاتی واحدها، اهداف و برنامه های سال های آتی، ارائه نتایج ارزیابی برنامه ششم توسعه و مشکلات پورتال معاونت فرهنگی بین واحدهای جهاددانشگاهی سراسر کشور به بحث و بررسی گذاشته شد.

گفتنی است احمد پایداری معاون فرهنگی واحد صنعتی اصفهان، در این وب کنفرانس از خبرگزاری ایسنا و پژوهشگاه رویان بعنوان طرح های موفق و شاخصه های جهاددانشگاهی نام برد و با توجه به وجود ساختار گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی، خواستار اجرای برنامه های شاخص فرهنگی بر مبنای مطالعات و نیازسنجی دقیق، در واحد های جهاددانشگاهی شد.