روزشمار سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی:

رزین عایق الکتریکی

۱۰ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۶:۱۰ کد : ۴۷۱۴۷ عمومی
رزین عایق الکتریکی یک ترکیب دوجزئی و بر پایه رزین اپوکسی است که پس از ترکیب و اعمال برسطح مورد نظر سخت می‌گردد.
رزین عایق الکتریکی

این محصول نتیجه انجام طرح پژوهشی در گروه توسعه و فرآورش مواد پلیمری بوده و پس از انجام مراحل آزمایشگاهی در حال حاضر به مرحله تولید نیمه صنعتی رسیده و به بازار عرضه شده است. این رزین یک ترکیب دوجزئی و بر پایه رزین اپوکسی است که پس از ترکیب و اعمال برسطح مورد نظر سخت می‌گردد.

محصول ارائه شده از انواع رزین های مظروف در صنایع الکترونیک بشمار می‌رود و به منظور محافظت قطعات الکتریکی در برابر نفوذ آب و رطوبت، مواد شیمیایی و گرد و غبار مورد استفاده قرار می‌گیرد. علاوه بر مقاومت الکتریکی بالا، از قطعه مورد نظر در برابر شوک های حرارتی وارد شده نیز محافظت می‌کند.

در صنایع الکترونیک، مظروف‌کردن فرایندی است که در آن قطعات الکترونیک به منظور افزایش مقاومت به تنشهای مکانیکی، ارتعاش، جلوگیری از نفوذ رطوبت و مواد خورنده به ساختار آنها توسط ترکیبی از جنس پلیمر در برگرفته می‌شود.

دفن و عایق‌کاری قطعات الکتریکی مختلف از جمله بردهای الکترونیکی و مخابراتی و سیم پیچ‌های الکتریکی از کاربردهای این محصول به شمار می‌رود.

کلید واژه ها: چهل و دومین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی