به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «کلیاتی از قوانین و مقررات شهرسازی» وارد بازار نشر شد

کتاب «کلیاتی از قوانین و مقررات شهرسازی: فرآیند صدور پروانه ساختمان» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۸ کد : ۴۷۲۵۹ فرهنگی
کتاب «کلیاتی از قوانین و مقررات شهرسازی» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «کلیاتی از قوانین و مقررات شهرسازی: فرآیند صدور پروانه ساختمان» تألیف و تدوین رسول آقانژاد با شمارگان 1000 نسخه، دارای 396 صفحه، در نه فصل و با قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

این کتاب حاوی قوانین و مقررات در رابطه با فرآیند صدور پروانه ساختمانی که مطالب آن از منابع ارزشمند مختلفی استخراج و جمع‌آوری گردیده است. در فصول آن به‌صورت موضوعی، از آئین نامه‌ها و دستورالعمل‌ها و آخرین آراء هیات عمومی دیوان عدالت اداری و یا نظریه‌های مشورتی ذی‌ربط از مراجع معتبر مملکتی بهره‌گیری شده است. لذا می‌تواند بعنوان یک ابزار کاربردی و منبع قابل استناد، مورد استفاده سازندگان ساختمان و سایر مراجع ذیربط قرار گیرد.

چاپ اول این کتاب در تابستان 1401 با قیمت یک میلیون و 500 ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان