روزشمار سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی:

تدوین دانش فنی استحصال نیکل و کبالت

۱۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۶ کد : ۴۷۲۸۸ عمومی
هدف از اجرای طرح تدوین و توسعه دانش فنی استحصال فلزات استراتژیک نیکل و کبالت استحصال این فلزات از منابع کم عیار معدنی کشور است.
تدوین دانش فنی استحصال نیکل و کبالت

هدف از اجرای این طرح تدوین و توسعه دانش فنی استحصال فلزات استراتژیک نیکل و کبالت از منابع کم عیار معدنی کشور است که در راستای استفاده حداکثری از منابع پیچیده و کم عیار، رفع نیاز وارداتی و زمینه تکنولوژی لازم برای احداث واحدهای صنعتی کشور اجرا می شود.

این واحد پایلوت بر مبنای فرآیندهای هیدرومتالوژیکی هیپ لیچینگ، ترسیب، استخراج حلال و الکترووینینگ است.

با بهره گیری از این فناوری، استحصال فلزات استراتژیک نیکل و کبالت از منابع معدنی کشور فراهم می گردد و زمینه برای احداث واحدهای صنعتی با دانش و تجهیزات بومی و رفع نیاز صنایع استراتژیک فولاد، پتروشیمی، پالایشگاهی، نظامی، الکترونیک و غذایی در کشور فراهم شده است.

مهم ترین مزایای فناوری: هزینه پایین سرمایه گذاری و عملیاتی، رفع نیاز داخلی و حل مشکلات تحریمی فلزات مربوطه، عدم نیاز به تجهیزات خارجی، استفاده حداکثری از منابع معدنی کشور و امکانپذیری استحصال منابع کم عیار، کارآیی فنی بالا در تولید فلزات از منابع کم عیار، کاهش مشکلات محیط زیستی نسبت به فرآیندهای رقیب.

کلید واژه ها: چهل و دومین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی تدوین دانش فنی استحصال نیکل و کبالت