به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «شیوه‌های شناسایی و راهکارهای مقابله با جرم پولشویی» وارد بازار نشر شد

۱۸ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۲ کد : ۴۷۳۹۱ فرهنگی
کتاب «شیوه‌های شناسایی و راهکارهای مقابله با جرم پولشویی» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «شیوه‌های شناسایی و راهکارهای مقابله با جرم پولشویی» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «شیوه‌های شناسایی و راهکارهای مقابله با جرم پولشویی» گردآوری و تألیف علیرضا فولادی، با شمارگان 1000 نسخه، دارای 174 صفحه و 17 فصل و در قطع رقعی چاپ و راهی بازار کتاب شد.

در این کتاب تلاش شده است یک راهنمای عملی و به زبان ساده برای علاقه‌مندان و به‌ویژه متولیان مرتبط با مباحث مالی، در زمینه آشنایی آنان با مباحث مرتبط به جرائم پولشویی و تأمین مالی تروریسم، مقررات و آیین‌نامه وضع‌شده، ساختار و رویه‌های نظارتی در خصوص نقل وانتقال وجوه، اسناد بانکی و اوراق بهادار بی‌نام و..... تدوین گردد.

چاپ اول این کتاب در تابستان 1401 با قیمت 600 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان چاپ کتاب