به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

برگزاری دوره های حسابداری ویژه بازار کار

۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۲ کد : ۴۷۶۵۶ آموزش و کارآفرینی
دپارتمان کارآفرینی و اشتغال معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در راستای پاسخگویی به نیاز صاحبان کسب و کار برای حسابداران متخصص و آشنا به امور جاری واحدهای اقتصادی دوره های آموزشی حسابداری خدماتی، بازرگانی و مالیاتی را در سه مرکز آموزش تخصصی برنامه ریزی و برگزار می کند.
برگزاری دوره های حسابداری ویژه بازار کار

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، آموزش مهارت‌های حرفه‌ای شرط ضروری برای تربیت حسابداران با صلاحیت و شایسته برای ورود به بازار کار است.

مهندس غلامرضا ریحانی معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با اشاره به این که دوره های حسابداری این مجموعه جامع وکاربردی است و امکان کارآموزی در بخش خصوصی را برای فراگیران فراهم می کند، اظهار کرد: حمایت ما از فراگیران تنها به مشاوره رایگان، آموزش حسابداری، نصب نرم افزار به صورت رایگان و صدور مدرک قابل ترجمه جهاد دانشگاهی خلاصه نمی شود و فراگیران با کسب نمره قبولی در دوره دوم حسابداری (حسابداری بازرگانی)، توسط دپارتمان کارآفرینی و اشتغال به شرکت های درخواست کننده معرفی می شوند.

وی اضافه کرد: مشاغلی که فراگیران پس از گذراندن دوره جامع حسابداری در مراکز جهاد دانشگاهی می توانند به آن مشغول شوند عبارتند از حسابداری مالی، حسابداری مالیاتی، مدیریت مالی، حسابدار امور حقوق و دستمزد، رئیس حسابداری، مدیریت مالی، مدیر ارشد حسابداری و … که البته برای تصدی برخی از آنها بایستی افراد از حداقل تجربه کاری لازم نیز برخوردار باشند.

متقاضیان این دوره ها برای مشاوره و ثبت نام می توانند ضمن مراجعه‌ به پورتال آموزشی این واحد به آدرس www.jdeiut.ir با مراجعه به مراکز آموزش های کوتاه مدت جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان  در ارتباط باشند.

-    مرکز آموزش شماره ۲: اصفهان، خیابان پنج رمضان  03133378525

-    مرکز آموزش شماره ۳: نجف آباد، خیابان شریعتی  03142630401