معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

عضویت مرکز خدمات تخصصی توسعه‌ بهره‌وری و سیستم‌ها در شبکه ملی بهره‌وری ایران

۰۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۰ کد : ۴۷۹۱۰ پژوهشی
مرکز خدمات تخصصی توسعه‌ بهره‌وری و سیستم‌های جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در بخش مشاوران بهره‌وری شبکه ملی بهره‌وری ایران عضو شد.
عضویت مرکز خدمات تخصصی توسعه‌ بهره‌وری و سیستم‌ها در شبکه ملی بهره‌وری ایران

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، بر اساس بررسی سازمان ملی بهره‌وری ایران، نام مرکز خدمات تخصصی توسعه‌ بهره‌وری و سیستم‌های جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در بخش مشاوران بهره‌وری سایت شبکه‌ ملی بهره‌وری ایران درج شده است.

کلیه‌ ذی‌نفعان و دستگاه‌های اجرایی متقاضی دریافت خدمات مشاوره و تخصصی  پیاده‌سازی چرخه‌ مدیریت بهره‌وری می‌توانند ضمن بررسی صفحه‌ این مرکز در شبکه ملی بهره‌وری ایران به آدرس https://b2n.ir/r16632 نسبت به ارسال درخواست خود به این مرکز اقدام نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر کارشناسان این مرکز روزهای شنبه لغایت چهارشنبه ساعت 8 لغایت 16 از طریق شماره تماس 0313912819 پاسخگوی شما هستند.

کلید واژه ها: مرکز خدمات تخصصی توسعه‌ بهره‌وری و سیستم‌های جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان