به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

برگزاری کارگاه کاربرد بازی در آموزش انگلیسی

۱۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۴ کد : ۴۸۴۲۵ آموزش و کارآفرینی
کارگاه آموزشی «کاربرد بازی در آموزش زبان انگلیسی» ویژه مدرسین برگزار شد.
برگزاری کارگاه کاربرد بازی در آموزش انگلیسی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مهندس غلامرضا ریحانی معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: امروزه بسیاری بر این باورند که "gamification" یا «بازی وارسازی» یکی از لذت بخش ترین و سرگرم کننده ترین متد آموزش زبان است. به همین علت شاهد محبوبیت روزافزون این روش بین مدرسان و نظریه پردازان آموزشی و به کارگیری آن با هدف افزایش یادگیری زبان خارجی و نیز کاهش شکاف بین سطح یادگیری و میزان تمرین زبان آموزان هستیم.

ریحانی افزود: با توجه به حساسیت امر آموزش به کودکان و نوجوانان و نیاز به همگامی با متد آموزشی روز دنیا، کارگاه «کاربرد بازی و بازی وارسازی در آموزش زبان» با مشارکت مدرسین دوره کودک و نوجوان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در سه گروه برگزار شد.

وی در ادامه گفت: این کارگاه در محل مرکز آموزش های تخصی کوتاه مدت شماره این واحد برگزار شد و مدرسین ضمن آشنایی با مباحث نظری در این زمینه، با بازی های متنوع و کاربردی آشنا شده و تجارب خود را نیز به اشتراک گذاشتند.

کلید واژه ها: کاربرد بازی در آموزش زبان انگلیسی بازی وارسازی