در دیدار با معاون استاندار اصفهان مطرح شد:

جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، ۳۳ هزار و ۵۰۰ نفر دوره آموزش، برای استانداری اصفهان برگزار کرده است

۰۲ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۷ کد : ۴۸۸۲ تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در دیدار ۳۰ دی ماه  خود با معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان، از برگزاری مجموع ۳۳ هزار و ۵۰۰ نفر دوره ی آموزشی در بخش های مختلف استانداری اصفهان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان،  در این دیدار، مهندس مرتضی تیموری ضمن گزارش همکاری‏ های گسترده‏ ی این واحد با استانداری اصفهان به ویژه در حوزه‏ ی آموزشی افزود: در ده سال گذشته به صورت مستمر همکاری گسترده‏ ی آموزشی با دفتر امور شهری وشوراهای استانداری اصفهان در خصوص برگزاری دوره ها‏ی آموزشی عمومی و تخصصی داشته ایم. همچنین در دو سال گذشته با برگزاری بیش از 2500 هزار نفردوره ی آموزشی، ویژه ‏ی معاونین و مدیران کل و مدیران استانداری و فرمانداری ها، معاونان فرمانداران و بخشداران استان اصفهان، همکاری خوبی را با دفتر برنامه‏ ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری ارائه داده ایم.

وی خاطر نشان کرد: در حوزه ی آموزش های عمومی و تخصصی دفتر امور روستایی و شوراها و نیز دفتر امور شهری و شوراها به ترتیب 9 هزار نفر دوره و بیش از 22 هزار نفر دوره، خدمات مطلوب آموزشی برای استانداری اصفهان ارائه داده ایم.

تیموری  با بیان این مطلب که در حوزه‏ ی پژوهشی هم‏اکنون به عنوان مشاور، در حال پیگیری حل مشکل تصفیه‏ ی پساب اردوگاه اداره‏ی کل اتباع خارجی استانداری هستیم، خواستار رفع برخی از مشکلات و گروه دارویی، شیمیایی و غذایی شهید مدرس جهاددانشگاهی شد.

همچنین دکتر قاضی ‏عسگر معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان، ضمن تقدیر از فعالیت‏ های گسترده‏ ی آموزشی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان و اعلام رضایت ازکیفیت مطلوب دوره ‏ها درخصوص عضویت این واحد در شورای مهارت ‏آموزی استان، پیگیری‏ طرح مطالعاتی آب‏ های ژرف و همچنین پیگیری و حل و فصل مسائل و مشکلات گروه دارویی، شیمیایی و غذایی شهید مدرس، قول مساعدت و اعلام همکاری کردند.

گفتنی است؛ در این دیدار مهندس ابوذر پورمدنی معاون پژوهشی واحد گفت:  بیش از سه سال درخصوص طرح مطالعاتی و تحقیقاتی پتانسیل‏ یابی آب‏ های ژرف گسلی تجدیدپذیر در پهنه‏ ی استان اصفهان پیگیری‏ های متعددی را با معاونت علمی ریاست جمهوری، دو استاندار قبلی اصفهان، شرکت آب منطقه‏ ای استان و دیگر دستگاه ‏های مرتبط داشته ‏ایم ولی اجرای این طرح در استان هنوز به هیچ مشاوری واگذاری نشده، و خواستار مساعدت لازم در این خصوص شد.

همچنین مهندس غلامرضا ریحانی معاون آموزشی ضمن ارائه گزارش همکاری های آموزشی و اعلام آمادگی توسعه ی فعالیت‏ های آموزشی درمجموعه استانداری اصفهان، خواستار عضویت جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در شورای مهارت ‏آموزی استان شد.