به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «معرفی شاخص خشکسالی پالمر استاندارد شده (SPDI)» وارد بازار نشر شد

۲۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۳ کد : ۴۸۸۵۵ فرهنگی
کتاب «معرفی شاخص خشکسالی پالمر استاندارد شده (SPDI)» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «معرفی شاخص خشکسالی پالمر استاندارد شده (SPDI)» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «معرفی شاخص خشکسالی پالمر استاندارد شده (SPDI)» تألیف مهندس فرنوش صنیع ثالث، دکتر سعید سلطانی، دکتر رضا مدرس، دکتر سارا آزادی و مهندس اکرم مشهدی با شمارگان 500 نسخه، دارای 226 صفحه و پنج فصل، در قطع رقعی چاپ و راهی بازار کتاب شد.

در این کتاب به بیان کلیات و ذکر ضرورت و اهمیت مطالعه پدیده خشکسالی، معرفی این پدیده، انواع آن و روش‌های مطالعه خشکسالی پرداخته شده است.

چاپ اول این کتاب در تابستان 1401 با قیمت 900 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتاب فروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان